Program 2019 presenteras under april månad

Båstad kammarmusikfestival

Information om tillgänglighet mm

Båstad Kammarmusikfestival äger rum varje år, veckan efter midsommar. Arrangören, Båstad Kammarmusikförening, arrangerar även ett antal s k vinterkonserter i Båstads Bibliotek. Huvudspelplats för festivalen är Apelrydsladan i Båstad. Ett fåtal andra spelplatser finns också med i programmet och det planeras alltid för parkeringsplatser tillgängliga i anslutning till de olika konsertlokalerna. Vi erbjuder, efter telefonkontakt med föreningen / kontaktpersonen nedan, personlig service för besökare och publik med speciella önskemål.
Styrelsen för Båstads Kammarmusikförening

Kontaktperson Kjell Ilerup – 070 629 76 76

Välkomna till Kammarmusikfestivalen 2019 –
sista veckan i juni!

Det är med stor glädje jag har tagit över uppdraget som konstnärlig ledare för Båstad Chamber Music Festival. Festivalen är en av landets viktigaste musikhändelser.

2019 äger den rum för 27:e året i följd tack vare ett entusiastiskt och avgörande sponsorstöd från Musik i Syd – MiS -och ett omfattande och ovärderligt frivilligt arbete av styrelsen för Kammarmusikföreningen och alla funktionärer.
Festivalen har erhållit fina EU-utmärkelser som en av Europas bästa kammarmusikfestivaler och den ingår även i Musik i Syds ledande festivaler ”Five Star Festivals”. 2018 hade vi omkring 5000 besökare under veckan och jag har nu inlett det angenäma arbetet med att planera festivalen i juni 2019.

Lyssna på poddar som görs kontinuerligt och titta gärna på programmet för 2018 som inspiration!

Vi återkommer med programmet för 2019.

Roland Pöntinen
konstnärlig ledare, konsertpianist